Startups

Growth Marketing

Customer Acquisition and Lead Generation

Med en backgrund i att ha byggt egna annonsplattformar och budoptimeringsalgoritmer, i kombination med att ha egenutvecklade attributionsmodeller, gör det oss väl insatta i de mest avancerade delarna av digital marknadsföring.

Vi arbetar iterativt i korta sprintar med att utföra experiment baserat på insikter samlade från er data, där ny data om användarna och deras beteende kontinuerligt förbättrar optimeringen.

Vårt huvudsakliga mål är alltid tillväxt, och vår rigorösa tracking av annonser och mediaköp syftar till att maximera ROI.

Vi hjälper dig

 • Att öka er förståelse av era användare, vilket innehåll som engagerar dem, var och när vi kan nå dem och hur vi flyttar dem framåt i kundresan.
 • Att optimera er kundanskaffning och lead-generering genom en iterativ, experimenterande process
 • Att utförligt tracka er marknadsföring för att försäkra maximal ROI och optimal kanalmix.
Läs om våra case

Halebop Locall

Halebop is one of Sweden’s largest mobile operators. During the last 11 years they have won the award ”Sweden’s most satisfied private customers mobile telephony” 9 times. Halebop has been part of the TeliaSonera Group since 2001.

Hur ska ni optimera er marknadsföring och kundanskaffning?

Hör av dig här nedan så bokar vi in en gratis konsultation.

  Övriga tjänster

  Growth Management

  Vi skapar byggstenarna som behövs för att optimera ert sälj och er marknadsföring genom hela kundresan. Vi hjälper er att implementera en data- och experimentdriven kultur som ligger till grunden för tillväxt.

  Technical Growth Kit

  Vi hjälper er att implementera en optimal tech stack för ert bolag, som möjliggör att ni kan optimera hela användarresan. Vi implementerar tracking för att mäta och visualisera den inverkan som ert sälj och er  marknadsföring har. Det utgör grunden för en effektiv, datadriven tillväxt.