Growth Hackers Sthlm utsedda till Google Premier Partner 2022

Senast uppdaterad maj 16, 2023 av Alexander Rydberg Ling

Stockholmsbaserade digitala byrån Growth Hackers Sthlm AB har uppnått Premier Partner-status 2022 i Google Partners-program.

Growth Hackers team av experter tillhandahåller growth hacking och tjänster inom strategi och marknadsföring för både startups och större företag i främst Norden, men har även internationella kunder. 

Detta erkännande gör oss givetvis stolta som företag, men vi är lika stolta över att veta att våra kunder får bästa möjliga service, säger Tom Ström, vd för Growth Hackers Sthlm.

Den här månaden uppmärksammade Google prestationer från toppresterande digitala marknadsföringspartners över hela världen genom att tilldela Premier Partner-status som en del av det nya Google Partners-programmet.

Google Partners-programmet har genomgått betydande förändringar 2022, däribland att omdefiniera vad det innebär att vara en Premier Partner genom nya, avancerade programkrav och att erbjuda nya Premier Partner-förmåner för att stödja tillväxt och framgång med Google Ads.

”Grattis till våra Premier Partners för att de är bland de 3 % bästa av Google Partners i Sverige. Dessa företag sticker ut baserat på sitt engagemang för att utveckla produktexpertis, bygga nya kundrelationer och hjälpa sina nuvarande kunder att växa. Vi ser fram emot att stötta dem när de hjälper sina kunder att lyckas online.’

– Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing

Growth Hackers Sthlm AB ingår i en utvald grupp av Premier Partners i Google Partners-programmet. Det här programmet är utformat för de som hanterar Google Ads-konton på uppdrag av andra varumärken eller företag. Dess uppdrag är att stärka företag genom att förse dem med innovativa verktyg, resurser och stöd för att hjälpa sina kunder att lyckas och växa online.