Om oss

Growth Hackers sthlm är en digital byrå som hjälper dig få en högre tillväxt genom att förstå din digitala affär bättre – attrahera användare, reducera kostnadsdrivare samt förstärka intäktsdrivare.

Vad vi gör

Vi är kittet mellan teknik och affär. På så sätt hjälper vi dig att dra nytta av det enorma urval av teknologier, tjänster och processer som finns tillgängliga i dagens produkt- och medielandskap. Vi specialiserar oss inte på en specifik kanal eller funktion, utan har en heltäckande kompetens.

När det krävs specialistkunskaper då en specifik kanal eller funktion är extra kritisk så har vi det snabbt tillgängligt i vårt nätverk. På så sätt får du rätt kompetens vid rätt situation. Din tillväxt är vårt fokus, inte besökare, klick eller budget.

Vi hjälper dig att:

  • Automatiskt mäta hur det går för din produkt, tjänst eller erbjudande så att ni kan spendera resurser på att få er användarbas att växa.
  • Bygga, lansera, testa och utvärdera era initiativ så att ni hela tiden rör er framåt med produktförbättringar eller lärdomar om er användarbas.
  • Få saker gjorda och idéer testade genom att arbeta agilt med frekventa avstämningar. På så sätt säkrar vi att er egen kompetens inom er digitala affär och kundresa höjs.

Vilka vi är

Growth Hackers Sthlm AB grundades 2014. Vi som arbetar på Growth Hackers har alla stor erfarenhet från företagsverksamhet, både som konsulter och i linjeroller, en stark teknisk bakgrund, samt passion för fantastiska produkter och nöjda kunder.

Vi har erfarenheter från några av världens ledande digitala varumärken så som Netflix och Zalando, men vet också hur det är att vara nystartat bolag med passion för sin produkt. Så oberoende om du är ett stort bolag eller ett helt nystartat, så kan vi hjälpa dig att lära känna dina  användare så du kan bygga ännu bättre produkter eller växa en redan stor användarbas med 10-100x.

Vill du veta mer om Growth Hacking?

De vanligaste frågorna vi får besvara när vi diskuterar ett företags situation eller behov inom digital tillväxt har vi valt att besvara i artikelserien ”Därför behöver du känna till Growth hacking”.

Vad är growth hacking?

Hur ser framgångsrik growth hacking ut?

Vem och vad är en growth hacker?

Medarbetare

Linn R

Linn är en av våra partners. Hon är vass på allt från att leda growth teams (både start-up och större bolag) till hands on digital marknadsföring. Linn gillar teknik.

Maximilian

Max är en av våra partners. Med en historia av en fot i den klassiska konsultvärlden och den andra i startupvärlden, så har Max ett unikt angreppssätt på problem för både stora och små företag. Max gillar Kitesurfing.

Johan

Digital art director som står till tjänst att förbättra allt från flöden på sajter till annonskoncept. Johan har en förmåga att differentiera våra kunders erbjudanden och göra dem attraktiva. Johan gillar musik.

Adam

Adam är vår CEO och en av grundarna för GH. Analytisk och med ett sinne för siffror, blir kombinationen med hans tidigare roller som bl.a. marknadschef, minst sagt effektiv. Inget lämnas åt slumpen. Adam gillar sport.

Johannes

Vi vågar påstå att Johannes är en av världens främsta SEM-experter. Han har dessutom stenkoll på webbanalys. Johannes jobbar även parallellt med sin egna startup. Johannes gillar friluftsliv.

Henry

Med en bakgrund inom PR och digitaliseringsprojekt från myndighetsvärlden kombinerat med erfarenheter som webb- och CRM-analytiker är Henry en värdefull resurs för våra kunder och i vårt team. Henry gillar matlagning.

Tom

Tom är en av GHs grundare och tillika visionär och idéspruta. Han har erfarenhet från några av världens största onlinebolag och det är väldigt värdefullt när han hjälper våra kunder med growth strategier. Tom gillar rymden.

Linn A

Med en Master i Psykologi och ett brinnande intresse för gruppdynamik och utveckling, så hjälper Linn inte bara oss själva utan även våra kunder. Linn sköter även rekryteringen. Linn gillar ishockey.

Elisabet

Elisabet är en skarp Growth Marketer. Hon har även ett vasst öga för både datahantering och analys. Elisabet gillar Göteborg.

Henrik

Henrik har många års erfarenhet inom e-handel och innan det studerade han vid Handelshögskolan i Stockholm. Henrik gillar jakt!

Yi

Yi har många års erfarenhet av marknadsföring (med fokus på acquisition och tillväxt) och projektledning på den globala marknaden. Han har dessutom stenkoll på produktutveckling. Yi gillar fika!

Berner

Berner är en av grundarna och tillika CTO. Efter att ha grundat och sålt två startups, så vet Berner vad som krävs för att driva framgångsrika bolag. Berner jobbar för närvarande med våra machine learning-lösningar och diverse projekt inom blockchain. Berner gillar Norrland.

Johan

Johan är vår web designer som är grym på både front- och back-end utveckling. Han kallas sig själv för en riktig browser performance geek. Johan gillar Umeå!

Brian

Brian är partner på Vector Growth som är Growth Hackers systerbyrå i USA. Brian har tidigare arbetat på Google och i olika marknadsföringsroller bland annat på Tile och Yubico. Brian gillar att åka skidor.

Vinicius

Vinicius jobbar tillsammans med Brian på Vector Growth i USA. Han specialist inom Performance Marketing och erfarenhet att leda growth team för både app- och webbprojekt. Vinicius gillar naturen.

Faisal

Faisal är vår Growth Tech Lead och är duktig på både lösa komplexa problem när det kommer till data, vilket gör honom till en värdefull person för våra kunder. Faisal gillar tech.

Gustaf

Efter många år på Mute Six i USA finns nu Gustafs kunskaper inom Growth Marketeing till våra kunders förfogande. Gustaf gillar Öland.

Kristoffer

Kristoffer är vår Data Protection Officer och ser till att vi följer riktlinjer inom dataskyddsförordningen, inte minst GDPR. Han hjälper även våra kunder på vissa uppdrag. Kristoffer gillar tangentbord.

Hitta hit

Funckens Gränd 1, 111 27 STOCKHOLM
Kom och hälsa på och ta en kopp kaffe!