Om oss

Growth Hackers Sthlm är kort och gott en liten, men ack så effektiv byrå som hjälper dig att få en högre tillväxt. Vare sig det handlar om att attrahera nya användare, optimera befintliga flöden eller öka intäkterna, så har vi stor erfarenhet och hjälper dig till nästa nivå.

Vad vi gör

Vi är kittet mellan teknik och affär. På så sätt hjälper vi dig att dra nytta av det enorma urval av teknologier, tjänster och processer som finns tillgängliga i dagens produkt- och medielandskap. Vi specialiserar oss inte på en specifik kanal eller funktion, utan har en heltäckande kompetens.

När det krävs specialistkunskaper då en specifik kanal eller funktion är extra kritisk så har vi det snabbt tillgängligt i vårt nätverk. På så sätt får du rätt kompetens vid rätt situation. Din tillväxt är vårt fokus, inte besökare, klick eller budget.

Vi hjälper dig att:

  • Automatiskt mäta hur det går för din produkt, tjänst eller erbjudande så att ni istället kan spendera resurser på att få er användarbas att växa.
  • Bygga, lansera, testa och utvärdera era initiativ så att ni hela tiden rör er framåt med produktförbättringar eller lärdomar om er användarbas.
  • Få saker gjorda och idéer testade genom att arbeta agilt med frekventa avstämningar. På så sätt säkrar vi att er egen kompetens inom er digitala affär och kundresa höjs.

Vilka vi är

Growth Hackers Sthlm AB grundades 2014. Vi som arbetar på Growth Hackers har alla stor erfarenhet från företagsverksamhet, både som konsulter och i linjeroller, en stark teknisk bakgrund, samt passion för fantastiska produkter och nöjda kunder.

Vi har erfarenheter från några av världens ledande digitala varumärken som Netflix och Zalando, men vet också hur det är att vara nystartat bolag med passion för sin produkt. Så oberoende om du är ett stort bolag eller ett helt nystartat, så kan vi hjälpa dig att lära känna dina  användare så du kan bygga ännu bättre produkter eller växa en redan stor användarbas med 10-100x.

Vill du veta mer om Growth Hacking?

De vanligaste frågorna vi får besvara när vi diskuterar ett företags situation eller behov inom digital tillväxt har vi valt att besvara i artikelserien ”Därför behöver du känna till Growth hacking”.

Vad är growth hacking?

Hur ser framgångsrik growth hacking ut?

Vem och vad är en growth hacker?

 

Medarbetare

Allan

Retail, Telekom och konsultvärlden summerar Allans erfarenhet. Marketing Automation, CRM och hur man effektivt skapar värde av sin kunddata hjälper Allan gärna till med. Allan gillar gadgets.

Linn

Efter sju år på kundsidan, så finns Linns kompetens äntligen till förfogande för fler. I o m Linns tidigare roller så besitter hon en bred kompetens, men har ett extra vasst öga för design, copy och UX. Linn gillar teknik.

Maximilian

Med en historia av en fot i den klassiska konsultvärlden och den andra i startupvärlden, så har Max ett unikt angripssätt på problem för både stora och små företag. Max gillar Kitesurfing.

Tom

Visionär och idéspruta. I kombination med erfarenhet från några av världens största onlinebolag, så är Toms råd och strategier en guldgruva för våra kunder. Tom gillar rymden.

Johan

Digital art director som står till tjänst att förbättra allt från flöden på sajter till annonskoncept. Johan har en förmåga att differentiera våra kunders erbjudanden och göra dem attraktiva. Johan gillar musik.

Adam

Analytisk och med ett sinne för siffror, blir kombinationen med hans tidigare roller som bl.a. marknadschef, minst sagt effektiv. Inget lämnas åt slumpen. Adam gillar sport.

Johannes

Vi vågar påstå att Johannes är en av världens främsta SEM experter. Han har dessutom stenkoll på webbanalys. Johannes jobbar även parallellt med sin egna startup. Johannes gillar friluftsliv.

Berner

Efter att ha grundat och sålt två startups, så vet Berner vad som krävs för att driva framgångsrika bolag. Berner jobbar för närvarande med våra machine learning lösningar och diverse projekt inom blockchain. Berner gillar Norrland.

Growth hacker

Är du vår nästa stjärna? Vi läser och svarar på alla spontanansökningar så bara att höra av dig!

Hitta hit

Götgatan 18, 118 46 Stockholm

Kom å hälsa på och ta en kopp kaffe.