Om oss

Kul att du hittat hit! På den här sidan kan du läsa lite om företagets historia, var vi befinner oss nu och vad vi kan göra för att hjälpa våra kunder.

Hur det började

Vår resa började redan 2014. Två av våra grundare, Berner och Tom, hade startat, förvaltat och sålt en teknisk start-up. De arbetade med några av världens ledande digitala varumärken som Netflix och Zalando. Samtidigt arbetade Adam, den tredje grundaren, som marknadschef på ett stort medieföretag i Sverige.

Alla tre var (och är fortfarande) mycket passionerade för datadriven tillväxt, så när de såg det stora gapet på den svenska marknaden för tillväxthackning grundade de Growth Hackers Sthlm. Och här är vi, med en vision om att påskynda företag och skapa enhörningar.

Var vi är nu

Vår vision kan komma att bli lite djärv men vi är på god väg.
Vi har en stadig och snabb tillväxttakt och idag har vi några av Sveriges största företag som våra kunder vilket återspeglas väl i förra årets intäkter – 40 miljoner kronor.

Vid det här laget har vi 20+ briljanta anställda runt om i världen (främst i Stockholm) och ett dotterbolag i Boston, MA. Spännande tider!

Hur vi kan hjälpa dig

I slutändan vill vi överbrygga klyftan mellan marknadsföring, teknik och affärer. Oavsett om du är ett stort företag eller en nystartad företag, är vi redo att samarbeta med dig för att optimera användarresor och arbetssätt, med det yttersta målet att skapa tillväxt.

Vill du veta mer?

Vi har många artiklar som täcker svar på de vanligaste frågorna vi får när vi träffar potentiella kunder, kunder och kandidater.

Möt teamet

Läs mer om våra team och aktuella möjligheter på vår jobbsajt.

Hitta hit!

Funckens Gränd 1, 111 27 STOCKHOLM
Titta förbi på en kaffe