Tjänster

Growth marketing

Datadriven och kundfokuserad digital marknadsföringsbyrå

Vilka kanaler jobbar en Growth Marketer i?

Vi hjälper dig

  • Att öka er förståelse av era användare, vilket innehåll som engagerar dem, var och när vi kan nå dem och hur vi flyttar dem framåt i kundresan
  • Att optimera er kundanskaffning och lead-generering genom en iterativ, experimenterande process
  • Att utförligt tracka er marknadsföring för att försäkra maximal ROI och optimal kanalmix
  • Att supportera er med expertis, utbilda eller sköta era digitala kanaler

Vad är Growth Marketing?

Growth Marketing är digital marknadsföring 2.0 som är en viktig del i Growth Hacking. Det är en evolution inom marknadsföring som tack vare förbättrade mätverktyg gör det möjligt att arbeta mer datadrivet, ständigt optimera och effektivisera sina marknadsföringsinitiativ. Detta arbetssätt minskar risken för att marknadsföringsbudgetar spenderas på fel sätt vilket ger oss bättre förutsättningar för högre avkastning på vår annonsering, Return on Ad Spend (ROAS).

Vad gör en Growth Marketer?

En Growth Marketer fokuserar både på att växa mängden användare och besökare samt tar ett bredare grepp om hela kundresan genom att skapa fler engagerade användare samt öka lifetime value (LTV) för varje användare. 

En growth marketer analyserar stora mängder data från marknadsaktiviteter för att förstå kundernas behov ännu bättre och utveckla marknadsföringsstrategier som är lönsamma på längre sikt. Samt skapar en djupare förståelse för just den specifika målgruppen.

Läs om våra case

Halebop Locall

Halebop är en av Sveriges största mobiloperatörer. Under de senaste 11 åren har de vunnit priset ”Sveriges mest nöjda privatkunder mobiltelefoni” 9 gånger. Halebop har varit en del av TeliaSonera Group sedan 2001.

Hur ska ni optimera er marknadsföring och kundanskaffning?

Hör av dig här nedan så bokar vi in en gratis konsultation.
Artikel

SÄTT EN KANALSTRATEGI SOM MAXIMERAR ROI

Generellt sett får marknadschefer rapporter och budgetförslag från sina byråer eller olika team inhouse. Det kan vara svårt att veta vem man ska ge den största budgeten. I den här artikeln belyser vi vikten av att harmonisera kanalstrategin.
Artikel

TRE TIPS PÅ HUR DU LYCKAS MED GOOGLE PERFORMANCE MAX

Automatiseringen inom marknadsföring har ökat under åren. Med automatisering kommer en annan typ av komplexitet. I den här artikeln går vi igenom Googles nya kampanjtyp: Performance Max. Det blir enklare att lägga upp annonser, men blir det bättre?
Artikel

OPTIMERA MOT SNABBA KONVERTERINGAR ELLER LIFETIME VALUE?

I den här artikeln berättar vi mer om hur du ska tänka kring prioriteringar i din marknadsföring. Ska man tänka kortsiktigt eller långsiktigt? Snabba konverteringar eller Lifetime Value?

Ladda ner vår Growth Marketing Guide

Vill ni boosta resultatet av era marknadsföringsaktiviteter? I den här guiden pratar vi om attributionsmodeller, ROI och LTV samt ger tips för att ta era marknadsföringsinitiativ till en ny nivå.

Övriga tjänster

B2B Leadsgenerering

Skapa hållbara tillväxtprocesser

Data

Möjliggör bättre beslutsfattande genom hela organisationen

Growth Hacking

Skapa hållbara tillväxtprocesser

GA4 Setup

Google universal analytics ersätts av GA4