Tjänster

Digital marketing

Vi är er datadrivna digitala marknadsföringsbyrå

Vi hjälper er med:

Vad innebär datadriven digital marknadsföring?

Vår bakgrund är growth hacking. Det innebär att vi tar oss an era digitala kanaler med ett growth mindset som bygger på data, experiment och kreativitet.

Att ha tillgång till bästa möjliga data är grunden för att kunna göra bra optimeringar. Vi hjälper er samla in data på det mest GDPR-vänliga sättet och dela den med respektive kanal för målgruppsstyrning och konverteringsoptimering.

Vi jobbar aktivt med era kanaler genom att kontinuerligt utföra olika experiment. På detta sätt lär vi oss mer om målgruppen och vad som fungerar eller inte, och kan göra optimeringar utifrån detta.

Artikel

SÄTT EN KANALSTRATEGI SOM MAXIMERAR ROI

Generellt sett får marknadschefer rapporter och budgetförslag från sina byråer eller olika team inhouse. Det kan vara svårt att veta vem man ska ge den största budgeten. I den här artikeln belyser vi vikten av att harmonisera kanalstrategin.
Artikel

TRE TIPS PÅ HUR DU LYCKAS MED GOOGLE PERFORMANCE MAX

Automatiseringen inom marknadsföring har ökat under åren. Med automatisering kommer en annan typ av komplexitet. I den här artikeln går vi igenom Googles nya kampanjtyp: Performance Max. Det blir enklare att lägga upp annonser, men blir det bättre?
Artikel

OPTIMERA MOT SNABBA KONVERTERINGAR ELLER LIFETIME VALUE?

I den här artikeln berättar vi mer om hur du ska tänka kring prioriteringar i din marknadsföring. Ska man tänka kortsiktigt eller långsiktigt? Snabba konverteringar eller Lifetime Value?
Läs om våra case

Halebop Locall

Halebop ville nå ut till ett nytt kundsegment bestående av 1.7 miljoner potentiella kunder med appen Locall. Vi hjälpte dem att nå + 48% genomsnittlig försäljningsökning per månad.

Hur kan vi hjälpa er med era digitala kanaler?

Hör av dig här nedan så bokar vi in en gratis konsultation.

Ladda ner vår Growth Marketing Guide

Vill ni boosta resultatet av era marknadsföringsaktiviteter? I den här guiden pratar vi om attributionsmodeller, ROI och LTV samt ger tips för att ta era marknadsföringsinitiativ till en ny nivå.

Övriga tjänster

Consent mode v2

Measurement

Vi kan spårning, validering och analys

Alternativ till GA4

Letar du alternativ till GA4?

B2B Leadsgenerering

Hitta potentiella kunder för dina tjänster