Tjänster

Growth hacking

Skapa hållbara tillväxtprocesser

Vad är Growth Hacking?

Growth Hacking är en marketing-metod som bygger på kreativitet, data och experiment för att snabbt och effektivt öka organisationens tillväxt.

Growth Hacking föddes i Silicon Valley har sitt ursprung inom startups men har sedan dess blivit alltmer populär även inom etablerade företag. Growth Hacking syftar till att hitta snabba och kostnadseffektiva sätt att locka nya kunder och behålla befintliga, genom att testa olika strategier, ständigt optimera resultaten och utgå ifrån data.

Det är en dynamisk och agil metodik som kräver en innovativ och utforskande inställning där interdisciplinära team och snabba beslutprocesser ligger till grund för framframgång.

Vi hjälper dig

  • Att identifiera och agera på insikter från er data
  • Att visualisera varje steg av funneln för att försäkra att teamet förstår och fokuserar på de flaskhalsar som skadar er tillväxt
  • Att skapa en kultur och ett team som är optimerat för att skala upp er tillväxt
  • Att leda ert interna growth-team i workshops, ”ideation”, och growth-möten
  • Sätta upp processer för att driva leadsgenerering & kundanskaffning.

Skapa hållbar tillväxt

I vårt erbjudande Growth Management handlar allt om att skapa en hållbar tillväxt tillsammans med er. Vi tar nycklarna från Growth Hacking och hjälper er skapa en strukturerad metodik för att öka företagets tillväxt genom att ständigt testa och optimera olika strategier.

Läs mer här om hur du kommer igång med Growth Management.

Vad är grunden i Growth?

Grunden i Growth är data. Därför sätter vi upp tracking, validerar data och hjälper er använda er data för att vi tillsammans ska kunna utvärdera våra growth-experiment.

Vi sätter också upp Growth-möten där vi regelbundet följer upp hur utvecklingen ser ut samt hur vi trackar mot de uppsatta mål vi har. Tillsammans itererar vi oss framåt via analys och data för att hjälpa ert förtag att anskaffa nya kunder och höja engagemanget hos befintliga för att nå era mål.

Läs om våra case

Halebop Locall

Halebop är en av Sveriges största mobiloperatörer. Under de senaste 11 åren har de vunnit priset ”Sveriges mest nöjda privatkunder mobiltelefoni” 9 gånger. Halebop har varit en del av TeliaSonera Group sedan 2001.

Hur skapar ni en effektiv och snabbfotad process för tillväxtoptimering?

Hör av dig till oss här nedan så bokar vi in en gratis konsultation.
Artikel

KOM IGÅNG MED GROWTH MANAGEMENT

Det här är första delen i en artikelserie där vi ger er handfasta verktyg för en lyckad start på ert growth initiativ. Del ett är tillväxtanalys där ni också översätter era affärsmål till growth mål, så som growth rate och growth formula. Du hittar de två andra delarna i serien längst ner i denna artikel.
Artikel

FINNS DET ORGANISATIONSDESIGN OPTIMERAD FÖR GROWTH HACKING?

Det är viktigt att förstå miljön i vilket man vill att sitt eller sina growth team verkar. Det finns en uppsjö av olika sätt att strukturera sin organisation. Growth Hacking som metod kräver inte en speciell organisationsdesign, alla miljöer har sina fördelar och nackdelar. I denna artikel kikar vi på två miljöer vi stöter på i vårt arbete med våra kunder.
Artikel

TRE TIPS FÖR ATT LYCKAS MED GROWTH HACKING

Tillväxt är visionen för de allra flesta bolag där ute. Trots det så är Growth Hacking som begrepp och metod en relativt ung disciplin inom affärsvärlden. Det kan därför vara svårt att hitta best practices. I denna artikel ger vi dig tre tips som är viktiga i growtharbetet.

Ladda ner vår Growth Guide

Vill du börja med Growth Hacking? Vi har skapat en guide fylld med insikter och tips på hur ni kan kickstarta er organisations resa mot att bemästra growth management!

Övriga tjänster

Consent mode v2

Measurement

Vi kan spårning, validering och analys

Alternativ till GA4

Letar du alternativ till GA4?

B2B Leadsgenerering

Hitta potentiella kunder för dina tjänster

Digital Marketing

Datadriven och kundfokuserad marknadsföring