Growth Hacking

Technical Growth Kit

Grundpaket för tillväxt

Growth hacking-processen är beroende av inte bara korrekt utan användbar data. Med vårt Technical Growth Kit försäkrar ni er om att er tech stack är up to date och kan ge er de insikter ni behöver för att skala upp.

Exempelvis:

Vi hjälper er implementera GTM och säkerställer att ni trackar alla steg i användarresan, från onboarding till retention, och attribuerar rätt värde till varje aktivitet.

Vi bygger en enklare dashboard med de allra viktigaste KPI:erna för just er organisation.

Vi ger förslag på experiment, och tillsammans med er implementerar vi den hypotes som förväntas ge mest värde.

Vi hjälper dig

  • Att granska och validera er nuvarande tech stack, på hemsida eller i app
  • Att implementera de verktyg som saknas för att nå era affärsmål
  • Att analysera och visualisera era growth-initiativ, oavsett om de sker inom produktutveckling, marknadsföring eller sälj.
  • Att komma igång med experimenterande
Läs om våra case

Halebop Locall

Halebop ville nå ett nytt kundsegment bestående av 1,7 miljoner potentiella kunder med appen Locall. Genom att växa med i genomsnitt 48 % procent per månad under 3 år i följd kan man hävda att teamet lyckades.

Vill ni komma igång?

Hör av dig här nedan så bokar vi in en gratis teknisk konsultation.

Övriga tjänster

Growth Management

Vi skapar byggstenarna som behövs för att optimera ert sälj och er marknadsföring genom hela kundresan. Vi hjälper er att implementera en data- och experimentdriven kultur som ligger till grunden för tillväxt.

Growth Marketing

Fånga rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Nå era kunder på deras respektive favoritplattform, och optimera för ROAS. Bli en thought leader inom ert område, och positionera er själva som den viktigaste hemsidan för kunskap inom ert område.