Growth Hackers Sthlm – HubSpot Partner 

Senast uppdaterad oktober 19, 2022 av Alexander Rydberg Ling

Vi på Growth Hackers är glada att kunna berätta att vi är en Certified HubSpot Solutions Partner!

Hubspot

HubSpot är en CRM och MA-plattform (inte bara för Inbound Marketing som de en gång började inom) som hjälper att koppla ihop kundresan för att kunna leverera en förstklassig kundupplevelse. Det finns en mängd olika system där ute på marknaden men få med den bredd som Hubspot erbjuder och enkelhet att arbeta i. Vi har nämligen hamnat i en roll de senaste åren där vi har rekommenderat Hubspot om och om igen för stora som små bolag, därför har vi nu tagit steget att bli en partner.

HubSpot är en heltäckande plattform som hjälper dig att skapa helhet för sälj, marknad och service. Med en ordentlig uppsättning hjälper det er att automatisera leadgenering, kundbearbetning och marknadsföring. Låt oss tillsammans med HubSpot säkerställa en bättre kundupplevelse från hjälper Attention till Retation. 

Vad innebär det då att vara partner med Hubspot? 

Att som byrå vara en HubSpot Partner innebär att vi får sälja, guida och implementera samtliga av HubSpot lösningar och program och att vi får mer stöd av dem i detta. Som partner är vi utbildade inom HubSpot och kan hjälpa med allt från integration och kopplingar på hemsidan till etablering av lead nurturing aktiviteter och kampanjer. Som Sälj och Marknadsföringsspecialister säkerställer vi att ni utnyttjar HubSpot till fullo och att ni känner er trygga i ert CRM/MA-system.

Vi hjälper er med: 

  • Migrera från ditt befintliga MA/CRM till HubSpot. 
  • Utbilda och guida i HubSpot’s olika program.
  • Implementera Marketing Automation, Kampanjer och Nyhetsbrev via HubSpot.
  • Koppla samman och uppdaterade nuvarande formulär och kontaktsidor till HubSpot egna.
  • Kopplar ihop alla aktuella trafikkanaler, ansvarar för kampanjupplägg och leadsgenerering.
  • Möjliggör utvärdering av er marknadsföring på djupare mätbar aktivitet så som kostnad per kund istället för per lead
  • Intresserad av riktig ROAS eller ROI-optimering av din markandsföring? Låt oss visa hur vi gjort detta med hjälp av Hubspot och vår datastrategi

Tveka inte på att höra av er om ni vill höra mer om HubSpot!