Startups

Technical Growth Kit

The technical foundation for growth

Growth hacking-processen är beroende av inte bara korrekt utan användbar data. Med vårt Technical Growth Kit försäkrar ni er om att er tech stack är up to date och kan ge er de insikter ni behöver för att skala upp er startup.

Här är ett exempel:

Vi hjälper er implementera GTM och säkerställer att ni trackar alla steg i användarresan, från onboarding till retention, och attribuerar rätt värde till varje aktivitet.

Ett annat exempel är att vi granskar era tracking-pixlar, för att se till att de täcker mikro- och makrokonverteringar, så att vi kan förstå vilka marknadsföringsaktiviteter som lett till vad i kundresan.

Vi hjälper dig

 • Att granska och validera er nuvarande tech stack, på hemsida eller i app
 • Att implementera de verktyg som saknas för att nå era affärsmål
 • Att analysera och visualisera era growth-initiativ, oavsett om de sker inom produktutveckling, marknadsföring eller sälj.
 • Att bli datadrivna så att ni kan mäta och skapa data ni kan agera på.
Läs om våra case

Halebop Locall

Halebop is one of Sweden’s largest mobile operators. During the last 11 years they have won the award ”Sweden’s most satisfied private customers mobile telephony” 9 times. Halebop has been part of the TeliaSonera Group since 2001.

Vad är den optimala verktygsmixen för er?

Hör av dig här nedan så bokar vi in en gratis teknisk konsultation.

  Övriga tjänster

  Growth Marketing

  Fånga rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Nå era kunder på deras respektive favoritplattform, och optimera för ROAS. Bli en thought leader inom ert område, och positionera er själva som den viktigaste hemsidan för kunskap inom ert område.

  Growth Management

  Vi skapar byggstenarna som behövs för att optimera ert sälj och er marknadsföring genom hela kundresan. Vi hjälper er att implementera en data- och experimentdriven kultur som ligger till grunden för tillväxt.