Facebook-annonsering för crowdfunding-projekt

Enventys Partners är en byrå som specialiserar sig i Crowdfunding, market validation och produktutveckling samt e-commerce, allt under ett tak.

Roy Morejon – Enventys Partners (President)

Roy Morejon berättar hur man bäst kör en kampanj för crowd funding, samt delar en del oväntade insights som kom fram när de hjälpte ett nytt skomärke att köra en kickstarter. Hela hans presentation återfinns här på slideshare.

  • Varför ska man köra en Crowdfunding-kampanj?
  • Pre-lansering – Strategi och Taktik
  • Facebook-annonsering – Det viktigaste att ta med sig
  • Skapa en sense of urgency
(Läs mer…)
Shawn Hansen CMO Heap Analytics

Shawn Hansen – 4 sorters marknadsförare + 3 sorters CRO att hålla koll på

Shawn Hansen, CMO på Heap Analytics, och som tidigare jobbat på Mixpanel och Microsoft, säger att marknadsförare idag kan vara affärsledare eftersom de med hjälp av data kan hålla koll på den kompletta kundresan, och kan se och påverka vilka kunder som ger högst LTV (Customer lifetime value).

(Läs mer…)

Casey Winters

Casey Winters – Growth befinner sig fortfarande i ett tidigt stadium hos storbolag

Casey Winters, som tidigare arbetat med tillväxtoptimering på Pinterest, och som när vi träffades i vintras var Growth Advisor in Residence hos VC-företaget Greylock Partners (som konsult). Vi såg Casey presentera  sitt tal “Onboarding Comes First: The Product-driven Retention Strategies That Make All the Difference” under Growth Conference 2017 i San Fransisco. Vi fick även till en intervju med honom efteråt. Han berättar om sin erfarenhet med ”Growth” inom storbolag och Pinterest samt understryker att “Growth” fortfarande befinner sig på ett tidigt stadium i sin utveckling. Vi berör Change Management, outsourcing av growth samt tips.

(Läs mer…)